ELINSTALLATION

Behöver du inspiration, kunskap eller service inför din elinstallation? Då kan du sluta leta. Vi är din personliga elinstallatör i Hörby! Prenad Eltjänst är ett serviceföretag som utför alla typer av elinstallationer, interiört, exteriört, i villor, butiker, fastigheter, lantbruk etcetera. Vi förser dig med ellösningar som blir såväl kompletta som flexibla inför framtiden. Prenad Eltjänst genomför en kvalitativ och prisvärd elinstallation. Inga uppdrag är för stora eller små, vi erbjuder helhetslösningar för våra kunder. Låter det intressant?

 

GEDIGEN ERFARENHET

Prenad Eltjänst är stolta över att kunna erbjuda skickligt hantverk och säkert utförda tjänster. Våra elektriker är välutbildade med lång branschvana, uppdaterade med modern teknik och senaste nyheterna inom elinstallationsområdet. Bemannade med 7 servicebilar, var och en specialutrustade för att kunna erbjuda dig snabb och effektiv service. Vår erfarenhet, kompetens och skicklighet ser till att hjälpa dig.

 

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Oberoende av vilken elinstallation du behöver så hjälper vi dig. Prenad Eltjänst utför nämligen service och reparationer på det mesta inom el inklusive på alla märken av hushållsmaskiner. Följaktligen kan du känna dig trygg med vår kunskap. Vår ambition är att du som kund alltid ska känna dig nöjd med vår service. Vi strävar efter att alltid utgå från dina specifika behov och önskemål och tar det sedan därifrån. Prenad Eltjänst utför tryggt och säkert din elinstallation.

 

ÖNSKAS OFFERT?

Är du nyfiken och intresserad av vår tjänst elinstallation, tveka inte att kontakta oss. Vi uppskattar frågor och vill gärna se till att göra vad vi kan för att underlätta din vardag. Önskar du en kostnadsfri offert på vad din elinstallation skulle kosta, bara säg till. Varmt välkommen att kontakta oss. Prenad Eltjänst är din personliga elinstallatör oavsett om du är ett företag eller privatperson ser vi till att hjälpa dig!

 

SNABB, EFFEKTIV OCH TRYGG ELINSTALLATION- TILL DIN BEFOGENHET

 

Kontakta oss

Prenad Eltjänst i Hörby
Filaregatan 5, 242 35 Hörby
Telefon: 0415-130 80
Elinstallation